На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини медстрахування

В Україні з'явився український диджитальний медичний страховий сервіс для індивідуальних клієнтів

Версия для печати Версия для печати
03.05.2024 

Як повідомили у прес-службі lilo, запустили сервіс топменеджери платформи Helsi, ексголова Prozorro, eHealth та інші, серед стратегічних партнерів – голова партнерської мережі клінік Добробут.

На відміну від класичних медичних страхових, умови яких націлені більшою мірою на корпоративних клієнтів, команда lilo розвиває саме індивідуальне медичне страхування. Сервіс влаштовано так, щоб максимально персоналізувати послуги під запит кожного клієнта.

"В lilo ми хочемо втілити досвід найкращих диджитал-сервісів України в єдиному застосунку — пояснює колишній голова Prozorro Василь Задворний, що доєднався до команди у ролі CPO. – Ми прагнемо змінити підхід українців до медичних послуг та страхового сервісу як такого, де в центрі має постати людина та турбота про здоров'я, а не бездушна система, що розглядає захворювання як випадок, оплачуючи його чи ні".

Нині сервіс пропонує річну підписку із затвердженням всіх документів онлайн за допомогою Дії, підбір персонального лікаря та перший огляд для формування індивідуально плану здоров'я, цілодобову підтримку команди здоров'я в чаті застосунку та особистий кабінет з історією здоров'я, запланованими візитами до лікарів, процедурами та здачею аналізів. На старті підписка діє тільки в межах Києва, з обслуговуванням в мережі клінік Добробут. Надалі lilo планують розширення – як географічне, так і сервісне.

Основні послуги, які покриває lilo – розробка індивідуального плану лікування, постійний моніторинг та корегування стану здоров'я, регулярні чекапи, лабораторні та інструментальні дослідження, забезпечення призначеними ліками та вітамінами, консультації лікарів, виклик швидкої та госпіталізація, лікування в умовах стаціонару, масажі та інші медичні процедури.

Источник:  NV Бізнес
URL новости:  https://biz.nv.ua/ukr/markets/v-ukrajini-zapustili-neostrahoviy-medichniy-servis-50415408.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес