На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини НБУ / Новини НБУ

Cхвалено новий порядок і правила проведення обов’язкового авіаційного страхування цивільної авіації

Версия для печати Версия для печати
11.09.2017 

Нацкомфінпослуг повідомила, що схвалено новий порядок і правила проведення обов’язкового авіаційного страхування цивільної авіації.

6 вересня 2017 року Кабінет міністрів України прийняв проект постанови "Про затвердження Порядку і правил проведення обов’язкового авіаційного страхування цивільної авіації".

Метою нормативного акту є приведення у відповідність до положень нової редакції Повітряного кодексу України норм чинного Порядку та правил проведення обов’язкового авіаційного страхування цивільної авіації, узгодження цих норм з основними вимогами Конвенції про уніфікацію деяких правил міжнародних повітряних перевезень – Монреальська конвенція.

Постанова Уряду закріплює нові види обов’язкового авіаційного страхування цивільної авіації – страхування відповідальності експлуатанта аеропорту (аеродрому) та сертифікованих суб’єктів наземного обслуговування за шкоду, заподіяну третім особам; страхування відповідальності організацій, що надають послуги з аеронавігаційного обслуговування, за шкоду, заподіяну третім особам; визначені мінімальні страхові суми цієї відповідальності, що сприятиме наближенню до міжнародних вимог страхового ринку.

Члени Асоціації "Страховий бізнес" готові взяти активну участь у доопрацюванні цього нормативного документу, аби були враховані усі важливі аспекти щодо його узгодження як із міжнародними конвенціями, так й практикою перестрахування авіаційних ризиків.

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес