На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Корпоративні новини / Корпоративні новини

СГ ?ТАС? ? генеральний спонсор акції ?Український туризм?2007 очима української преси?

Версия для печати Версия для печати
11.12.2007 

Страхова Група «ТАС» виступила генеральним спонсором Третьої офіційної церемонії вручення нагород кращим компаніям, які працюють у сфері туристичного бізнесу «Український туризм–2007 очима української преси».

П’ятнадцятого грудня 2007 року в готелі «Русь» відбудеться Третя офіційна церемонія нагородження кращих вітчизняних компаній, які працюють у сфері туристичного бізнесу, «Український туризм–2007 очима української преси». Організатори акції – Національна туристична організація України, Асоціація журналістів «Туристичний прес–клуб» і рекламне агентство «КЕПІТЛ ВІЖН». Генеральний спонсор – Страхова Група «ТАС». Під час офіційної церемонії будуть названі кращі вітчизняні компанії, які працюють у туристичній сфері по 17 номінаціях.

Переможці цієї акції будуть визначені у результаті опитування більше 60 журналістів, які працюють у столичних та регіональних засобах масової інформації.

Церемонія нагородження буде широко висвітлюватись у ЗМІ. Про неї планують розповісти майже 30 відомих в Україні газет, журналів, телевізійних і радіоканалів. Серед переможців акції відбудеться розіграш призу від генерального спонсора – Страхової Групи «ТАС»: сертифікат, що надає можливість добровільного медичного страхування на страхову суму 50 тисяч грн.

А вчора, 10 грудня в УНІАН відбулась прес–конференція, на якій про проект «Український туризм–2007 очима української преси» розповіли його організатори, партнери і спонсори. В їх числі була перший заступник Голови Правління СГ «ТАС» Анетта Гузек.

«Страхова Група «ТАС» сьогодні працює з більш як 200 туристичними компаніями України і продовжує розвивати співпрацю з ними, – сказала, зокрема, Анетта Гузек. – СГ «ТАС» пропонує страхування для тих, хто виїжджає за кордон, і тих, що подорожують Україною, по конкурентоспроможних цінах і має можливість враховувати практично всі побажання клієнтів. Це, перш за все, стосується сум і умов страхування для приватних і юридичних осіб. Ми також враховуємо побажання туроператорів, коли вони проводять свої акції, відкривають чи розвивають нові напрямки туризму, пропонують бонуси і знижки для своїх клієнтів».

Источник:  СГ «ТАС»

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес