На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Рейтинги / Рейтинги

S&P підвищило рейтинг фінансової стійкості Lloyd's до "AA-", прогноз "стабільний"

Версия для печати Версия для печати
13.12.2023 

Рейтингове агентство Standard & Poor's (S&P) підвищило рейтинг фінансової стійкості провідного світового ринку страхування і перестрахування Lloyd's до "AA-", прогноз стабільний, з "А+" прогноз "стабільний", повідомляється на сайті Lloyd's сьогодні.

Підвищення рейтингу відображає поліпшення балансу Lloyd, який S&P оцінило як "відмінний", а також дуже сильні позиції Lloyd за капіталом і платоспроможністю з прибутковістю як в андеррайтингу, так і в інвестиціях, а також сильне зростання премій, продемонстроване в півріччі 2023 року.

У своєму оновленні S&P підкреслює коригувальні дії з андеррайтингу, вжиті Lloyd's останніми роками, – зосереджені на стійкій дисципліні андеррайтингу за допомогою кращого нагляду за синдикатами – як ключову причину поліпшення показників Lloyd's.

"Це підвищення зміцнює фінансову міць і стійкість Lloyd і є довгоочікуваним свідченням прогресу, досягнутого за останні роки в підвищенні продуктивності та зміцненні балансу Lloyd. Рейтинги фінансової стійкості є життєво важливими показниками для наших клієнтів, нашого ринку і наших інвесторів. Це підвищення вселяє новий оптимізм щодо того, що ми продовжимо нашу позитивну фінансову траєкторію і забезпечимо хороші фінансові перспективи на 2023 рік", зазначає фінансовий директор Lloyd's Буркхард Кі.

Також уточнюється, що Lloyd's опублікує фінансові результати за 2023 рік 28 березня 2024 року.

Lloyd's – провідний світовий ринок комерційних, корпоративних і спеціалізованих рішень з управління ризиками.

Ринок Lloyd's пропонує ресурси, можливості та знання для розроблення нових та інноваційних продуктів для клієнтів у будь-якій галузі, у будь-якому масштабі, на більш ніж 200 територіях.

До складу Lloyd's входять понад 50 провідних страхових компаній, понад 200 зареєстрованих брокерів Lloyd's і глобальна мережа, що налічує понад 4000 місцевих страховиків. За ринком Ллойда стоїть корпорація: незалежна організація і регулятор, який працює над підтриманням успішної репутації та роботи ринку.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес