На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Рейтинги / Рейтинги

AM Best зберігає стабільний прогноз щодо світової перестрахувальної галузі

Версия для печати Версия для печати
29.11.2023 

AM Best зберіг свій прогноз для глобального перестрахувального сегменту на рівні "стабільний", посилаючись на значне покращення ставок, в першу чергу, у майнових видах страхування, з вищими середніми точками приєднання, які, як очікується, призведуть до збільшення маржі прибутку.

Додаткові фактори, що частково сприяють стабільному прогнозу, включають підвищений попит на покриття через збільшення кількості катастрофічних збитків та зростання інвестиційного доходу, оскільки прибутковість нових інвестицій з фіксованим доходом зросла більш ніж удвічі, згідно з новим звітом Best's Market Segment Report під назвою "Перспективи ринкового сегменту: Глобальне перестрахування".

У звіті наводиться кілька факторів, що компенсують ці тенденції, головним з яких є постійне зростання невизначеності щодо базових ризиків, включаючи частоту і серйозність погодних явищ та еволюцію профілів ризиків. Обережне залучення нового капіталу, незважаючи на покращення ринкових умов, а також занепокоєння щодо економічної та соціальної інфляції також були визначені як фактори, що пом'якшують стабільний прогноз, згідно зі звітом.

Як і в недавній історії, страховики стикаються зі збільшенням збитків, пов'язаних з погодними умовами, включаючи вторинні ризики, — сказав Карлос Вонг-Фупуй, старший директор AM Best. "Підвищення температури морської поверхні і зростання вартості прибережної нерухомості продовжують негативно впливати на прогнозовані збитки".

Ці фактори спонукали деяких перестраховиків вивести значні обсяги капіталу з ринку перестрахування майна. Перестраховики, що залишилися, отримали вигоду від скорочення пропозиції завдяки значно більшій кількості точок приєднання та вищим ставкам, скоригованим на ризик, в режимі он-лайн".

Незважаючи на деяку диспропорцію між доходами від андеррайтингу первинних страховиків і перестраховиків протягом року, AM Best вважає, що перестраховики не будуть послаблювати свою позицію протягом деякого часу. Наразі ринок працює на користь перестраховиків, але апетити інвесторів вже були напруженими протягом тривалого періоду до ринкових змін.

У звіті також розглядається вплив зростання відсоткових ставок, особливо щодо нереалізованих інвестиційних збитків. "Збитки, яких зазнали багато страховиків, не були достатньо суттєвими, щоб призвести до стратегічних змін у бізнесі з метою зменшення навантаження на капітал", — сказав Ден Хофмейстер, старший фінансовий аналітик AM Best. "Перестраховики майна/нещасних випадків зберегли достатню ліквідність і змогли відшкодувати більшу частину своїх збитків у міру того, як їхні інвестиції з фіксованою дохідністю ставали все більш ліквідними".

Щоб отримати доступ до повної копії цього звіту, будь ласка, відвідайте.

Щоб переглянути відео із старшим директором AM Best Карлосом Вонг-Фупуї про перспективи світового перестрахування, будь ласка, перейдіть за посиланням.

Источник:  AM Best
URL статьи:  https://news.ambest.com/pr/PressContent.aspx?altsrc=2&refnum=34125

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес