На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

EIOPA розпочинає консультації з питань пруденційного підходу до ризиків сталого розвитку

Версия для печати Версия для печати
13.12.2023 

EIOPA розпочало сьогодні консультації щодо пруденційного підходу до ризиків сталого розвитку, повідомляється на сайті управління.

Консультаційний документ являє собою другий етап поетапного підходу EIOPA щодо очікуваного мандата відповідно до Директиви Solvency II

У 2022 році як перший крок EIOPA опублікувала дискусійний документ, присвячений методологіям і джерелам даних, які складають основу аналізу в цьому консультаційному документі

"Ризики сталого розвитку стають дедалі актуальнішими для інвестиційної та андеррайтингової діяльності страховиків. Тому EIOPA прагне забезпечити, щоб пруденційна система адекватно враховувала ці ризики з кінцевою метою захисту споживачів і забезпечення фінансової стабільності", – наголошується в повідомленні.

У консультаційному документі оцінюється потенціал спеціального пруденційного підходу до ризиків, пов'язаних з екологічними та соціальними факторами, відповідно до цього підходу.

EIOPA пропонує зацікавленим сторонам надати відгуки про консультаційний документ через Опитування ЄС до 22 березня 2024 року. Спеціальний онлайн-захід, присвячений консультаціям, заплановано на 7 лютого 2024 року, що надасть змогу відповісти на запитання зацікавлених сторін, які виникають у результаті аналізу EIOPA.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес