На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Британія переводить у "жовту зону" ще чотири області України для спрощення роботи інвесторів

Версия для печати Версия для печати
03.05.2024 

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон повідомив, що Львівщину, Житомирщину, Волинь та Рівненщину переведуть відсьогодні у так звану жовту зону.

Про це у повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

"Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон уперше перебуває з робочим візитом у Львівській області. Під час нашої зустрічі він повідомив, що сьогодні МЗС Великої Британії переведе Львівщину у так звану жовту зону", — зазначив Козицький.

За його словами, це означає, що британцям, які мають бізнес у Львівській області, та потенційним інвесторам значно легше буде отримати страхування для подорожей на Львівщину. Козицький також повідомив, що детальні розʼяснення надасть посольство Великої Британії в Україні.

За попередньою інформацією, окрім Львівщини, у "жовту зону" переводять Житомирську, Рівненську та Волинську області.

Від початку повномасштабного вторгнення МЗС Великої Британії не рекомендувало своїм громадянам приїжджати до України, в так звану червону зону, через постійну повітряну небезпеку. У січні цьогоріч міністерство перевело у "жовту зону" Івано-Франківську, Тернопільську та Чернівецьку області. Таке рішення також не рекомендує поїздки до України, однак винятком є бізнес-подорожі.

Нагадаємо, за час повномасштабного вторгнення Велика Британія надає Україні безпрецедентну допомогу та є одним з ключових донорів прямої бюджетної підтримки – понад 2,5 млрд дол.рів США.

Источник:  Фінансовий клуб
URL статьи:  https://finclub.net/ua/news/brytaniia-perevodyt-u-zhovtu-zonu-shche-chotyry-oblasti-ukrainy-dlia-sproshchennia-roboty-investoriv.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес