На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

АОН запустила новий набір інструментів для аналізу ризиків для страхових брокерів

Версия для печати Версия для печати
03.05.2024 

AON запустила новий набір інструментів для аналізу ризиків, які дозволяють брокерам у Північній Америці отримувати дані про ризики, кількісно оцінювати потенційні збитки та допомагати ризик-менеджерам приймати кращі рішення на основі загальної вартості ризику.

Аналізатор майнових ризиків Aon – це останній випуск в рамках програми Aon Actionable Analytics, яка об'єднує дані, інструменти та фахівців з аналітики для прийняття кращих рішень.

Інструмент надає візуалізацію ризиків, моделює потенційні збитки та імітує вплив різних варіантів страхових полісів, щоб визначити, які ризики клієнтам варто утримувати, а які передати.

Аналізатор майнових ризиків від Аона, який допомагає американським компаніям, що мають портфелі нерухомості по всьому світу, пропонує сучасний аналітичний підхід до оцінки, узгодження, формулювання та прийняття рішень щодо фінансування ризиків для клієнтів.

Аналізатори ризиків Аона розширюють уявлення про ризики, які брокери можуть надавати клієнтам для консультування. Вони зміщують фокус уваги за межі просто очікуваних збитків, дозволяючи ризик-менеджерам краще донести до клієнтів фундаментальну цінність страхування

Джо Пейзер, генеральний директор з комерційних ризиків, Aon

"Пропонуючи ці потужні знання, ми допомагаємо клієнтам приймати більш об&ggr;рунтовані рішення щодо стратегій управління ризиками та фінансування ризиків".

Аналізатор майнових ризиків Aon надає ризик-менеджерам швидкий доступ до даних:

  • Оцінки якості даних, які покращують ефективність моделі і, відповідно, ціну ризику.
  • Результати моделювання на рівні локації з розрізненням ризиків, спричинених стихійними лихами, та ризиків, пов'язаних з виснаженням майна.
  • Варіанти фінансування ризиків, які дозволяють брокерам досліджувати програмні структури, потенційно доступні на ринку страхування, перестрахування, альтернативної передачі ризиків та рішень на ринку капіталу.
  • Перформативне тестування страхових структур, яке вимірює загальну вартість ризику страхування у порівнянні з іншими рішеннями передачі ризиків.

Aon також продемонструє існуючі та майбутні аналітичні інструменти RIMS, включаючи інструменти фірми:

  • Аналізатор ризиків від нещасних випадків, який використовує дані про збитки та ризики клієнта для оцінки потенціалу катастрофічних ризиків та оптимізації програми страхування від нещасних випадків.
  • Аналітика фінансування ризиків, яка допомагає організаціям оптимізувати баланс між толерантністю до ризиків і рішеннями про передачу ризиків по всьому страховому портфелю.
  • Аналізатор медичних ризиків, який дозволяє організаціям моделювати та оцінювати фінансові ризики, пов'язані з високовартісними заявниками медичних програм, а також досліджувати стратегії бюджетування, управління та зниження ризиків високовартісних заявників.
  • D&O Risk Analyzer, який тестуватиме варіанти страхування, що допоможуть адекватно захистити директорів, посадових осіб та організації від ризиків, пов'язаних з діяльністю керівників.
  • Аналізатор кібер-ризиків, який включатиме інформацію, отриману з платформи Aon's Cyber Quotient Evaluation, для оптимізації стратегії клієнта з управління та передачі кібер-ризиків.

Нові інструменти, запущені в рамках програми Aon Actionable Analytics, покликані надати клієнтам швидкий доступ до аналітики і тим самим підвищити контроль над структурою їхніх страхових програм

Мінді Саймон, операційний директор Aon

"Ця брокерська технологія дозволяє організаціям приймати рішення на основі даних, щоб підвищити цінність свого страхування. Це лише початок трансформаційних можливостей, які Aon надаватиме клієнтам, щоб допомогти їм приймати кращі рішення".

Автор:  Yana Keller
Источник:  Beinsure
URL статьи:  https://beinsure.com/news/aon-launched-risk-analyzer-tools/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес