На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Чистий збиток від андеррайтингу у 2023 році становитиме $21,2 млрд: AM Best

Версия для печати Версия для печати
25.03.2024 

За даними глобального кредитного рейтингового агентства AM Best, у 2023 році чистий андеррайтинговий збиток американського ринку страхування майна та нещасних випадків (P&C) склав $21,2 млрд, що дещо краще за збиток у $24,9 млрд, зафіксований у попередньому році.

Ці попередні результати детально описані в нещодавньому звіті, опублікованому Best.

Наскільки ми розуміємо, дані отримані з річної звітності компаній, отриманої станом на 8 березня 2024 року, що становить приблизно 97% від загального обсягу підписаних чистих страхових премій у галузі страхування життя та здоров'я.

За даними Best, комбінований коефіцієнт галузі страхування та перестрахування дещо покращився на 0,9 відсоткових пункти, досягнувши 101,6 у 2023 році.

Бест зазначив, що збитки від катастроф склали приблизно 8,7 пунктів за комбінованим коефіцієнтом, порівняно з 7,3 пунктами у 2022 році, що було значною мірою зумовлено рекордно сильними конвективними штормами.

Більше того, андеррайтинговий збиток виник, незважаючи на зростання чистих зароблених премій на 9,9%. Бест пояснює, що це було компенсовано 10% зростанням понесених збитків та витрат на врегулювання збитків, а також 6,4% зростанням інших андеррайтингових витрат та 4,5% зростанням дивідендів страхувальників.

Крім того, чистий інвестиційний дохід практично не змінився порівняно з минулим роком, що призвело до зниження андеррайтингових збитків у 2023 році, що збільшило операційний дохід до оподаткування на 4,8% до $50,0 млрд.

Нарешті, Бест також відзначив, що зміна чистого реалізованого приросту капіталу в National Indemnity Company на $51,1 млрд призвела до того, що чистий прибуток галузі збільшився більш ніж удвічі – до $90,1 млрд.

Источник:  Reinsurance News
URL статьи:  https://www.reinsurancene.ws/us-pc-industry-records-21-2bn-net-underwriting-loss-in-2023-am-best/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес