На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Lloyd's змінює спосіб роботи в Литві та на Мальті

Версия для печати Версия для печати
04.03.2024 

Lloyd's Insurance Company S.A. (Lloyd's Europe) оголосила, що з 29 лютого 2024 року надаватиме послуги зі страхування, відмінного від страхування життя, на умовах Freedom to Provide Services лише в Литві та на Мальті.

Згідно з повідомленням, Національний банк Бельгії (НББ), як наглядовий орган Lloyd's Europe, підтвердив, що не заперечує проти цієї зміни.

Зміни стосуються керуючих агентів та власників покриття, які розміщують бізнес у Литві та на Мальті від імені Lloyd's Europe.

Дочірня компанія Lloyd's в Європейському Союзі заявила, що продовжуватиме використовувати можливості перестрахування в обох країнах через розміщення на відкритих ринках і через власників страхових полісів, розташованих як за межами, так і в Литві та на Мальті.

Керуючі агенти в Литві, які беруть участь через Lloyd's Europe, повинні взяти до уваги, що після припинення дії дозволу на свободу заснування, довіреність, видана Lloyd's Europe нинішньому генеральному представнику в Литві (Томасу Контаутасу), буде припинена з 31 березня 2024 року.

Дочірня компанія Lloyd's також зазначила, що весь перестрахувальний бізнес, розташований в країні, де працює Lloyd's Europe, буде і надалі управлятися головним офісом в Брюсселі.

Регіональний менеджер по країнах Північної Європи та Балтії в офісі Lloyd's Europe у Швеції продовжить залишатися контактною особою Lloyd's Europe для місцевих страхувальників у Литві і буде допомагати у вирішенні будь-яких місцевих вимог у країні.

На Мальті довіреність, видана Lloyd's Europe нинішньому генеральному представнику в країні (Луїсу Кассару Пуллічіно), буде припинена з 31 березня 2024 року.

Весь перестрахувальний бізнес, що знаходиться на Мальті, який веде Lloyd's Europe, буде і надалі управлятися з головного офісу в Брюсселі. Регіональний менеджер на Мальті залишатиметься контактною особою Lloyd's Europe для місцевих страхувальників на Мальті та допомагатиме у виконанні будь-яких місцевих вимог в країні.

Lloyd's Europe додала: "Керуючі агенти повинні звернути увагу на вищезазначені зміни і забезпечити, щоб у разі призначення Генерального представника в Литві та на Мальті для отримання судових повісток, положення про вручення судових повісток було скориговано і обрано іншу кандидатуру, або, якщо керуючий агент не обрав жодної кандидатури, судові повістки повинні бути вручені в головному офісі Lloyd's Europe в Брюсселі".

Автор:  Kassandra Jimenez-Sanchez
Источник:  Reinsurance News
URL статьи:  https://www.reinsurancene.ws/lloyds-changes-its-way-of-operating-in-two-countries/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес