На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Медичні страховики США залишаться стійкими до викликів у 2024 році

Версия для печати Версия для печати
29.02.2024 

Згідно з новим звітом AM Best, рівень капіталізації американських медичних страховиків продовжить зростати цього року, але очікується, що прибутки скоротяться, оскільки прибутковість державних програм, таких як кероване медичне обслуговування Medicaid та Medicare Advantage, повернеться до більш нормального рівня.

У щорічному огляді ринкових сегментів AM Best під назвою "Очікується, що медичні страховики США залишаться стійкими на тлі викликів у 2024 році" зазначається, що загальні сприятливі операційні показники, про які повідомляла галузь медичного страхування США у 2022 році, продовжилися і в перших трьох кварталах 2023 року. Зростання чистих підписаних премій, яке становило приблизно 10% у 2022 році, знизилося до 7,6% у третьому кварталі 2023 року, а андеррайтинговий дохід галузі не змінився порівняно з попереднім роком.

Загалом, протягом останніх кількох років галузь балансувала між нижчими доходами в комерційному сегменті та більшою прибутковістю в державних програмах. Однак минулого року страховики відреагували на тенденції зростання медичних витрат підвищенням тарифів, особливо в комерційному сегменті, і ця тенденція, ймовірно, збережеться у 2024 році, йдеться у звіті.

"Медичні страховики також продовжують стикатися з проблемами інфляції витрат і розглядають можливість впровадження ініціатив з управління загальними витратами на охорону здоров'я, оскільки витрати на охорону здоров'я, медичні та фармацевтичні послуги продовжують зростати", — сказав Джозеф Заззера, директор AM Best. "Одними з основних чинників є те, що постачальники медичних послуг стикаються з нестачею кадрів, тиском на заробітну плату та зростанням вартості поставок".

Високі прибутки, про які повідомлялося протягом останніх кількох років, сприяли зміцненню капіталу галузі медичного страхування США: капітал і надлишок зросли приблизно на 10% до третього кварталу 2023 року. Капіталізація повинна залишатися сильною, і очікується ще один сприятливий рік для розширення капіталу. "На нашу думку, капіталізація сегмента медичного страхування в США продовжить зростати в 2024 році, можливо, трохи повільніше", — сказала Саллі Розен, директор AM Best.

Чистий прибуток американських медичних страховиків знизився в 2022 році через зниження чистого інвестиційного доходу, але помітно збільшився до кінця 2023 року завдяки зростанню інвестиційного доходу, в основному завдяки більш сприятливому процентному середовищу і ринковим умовам.

Низька загальна маржа бізнесу керованої медичної допомоги за програмами Medicare Advantage та Medicaid в останні роки була компенсована зростанням обсягів. Доходи та маржа були значно вищими за історичні рівні до 2023 року, але AM Best не очікує, що ця тенденція продовжиться. Ці вищі прибутки були частково зумовлені проблемами, пов'язаними з COVID, включаючи надзвичайну ситуацію в галузі охорони здоров'я, оголошену під час пандемії, яка відклала повторне призначення Medicaid. Це мало значний вплив, зокрема, на кількість учасників програми Medicaid, доходи та прибутки. Хоча очікується, що продукти ДМС і Medicaid залишаться прибутковими, очікується, що дохід від андеррайтингу повернеться до історичних рівнів.

Источник:  AM Best
URL статьи:  https://news.ambest.com/newscontent.aspx?refnum=256369&altsrc=23

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес