На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Marsh розширив страховий захист за програмою D&O Echo до $75 млн

Версия для печати Версия для печати
27.02.2024 

Marsh, провідний у світі страховий брокер і консультант з ризиків, у вівторок оголосив, що його механізм D&O Echo тепер пропонує клієнтам розширений страховий захист директорів і посадових осіб.

Як повідомляється на сайті Marsh, яка доступна для його клієнтів по всьому світу і охоплює всі основні галузі, включно з фінансовими установами, Marsh D&O Echo надає клієнтам додаткове страхове покриття D&O на суму до 75 мільйонів доларів США ($40 млн для клієнтів, що базуються у США) із сумою, що перевищує $25 млн. Окрім того, клієнти можуть попередньо придбати відновлення ліміту або зафіксувати ціну на майбутню купівлю відновлення, доступ до якої можна отримати в разі, якщо ліміти будуть порушені претензіями.

Також наголошується, що оптимізований механізм розміщення Marsh D&O Echo, схвалений лондонськими страховиками Lloyd's, дає змогу клієнтам отримати доступ до значних потужностей без необхідності "нарощувати" або забезпечувати кілька рівнів покриття від кількох страховиків, що часто спостерігається на страховому ринку D&O останніми роками.

Скорочуючи рівні страхування і використовуючи схему претензій Ллойда, D&O Echo від Marsh може скоротити кількість окремих страховиків, з якими необхідно консультуватися в разі претензії, оптимізуючи процес відновлення для клієнтів.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес