На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Перестраховики, як і раніше, мають кращі перспективи порівняно з іншими підгалузями страхування — Morgan Stanley

Версия для печати Версия для печати
26.02.2024 

Порівняно з іншими підгалузями страхування, перестрахувальники мають кращі перспективи, генеруючи високу рентабельність власного капіталу, з надійним андеррайтингом і стійким зростанням премій, зазначається у звіті Morgan Stanley.

"З нашої точки зору, перестраховики продовжують генерувати високу рентабельність власного капіталу завдяки надійному андеррайтингу та стійкому зростанню премій. Порівняно з іншими підгалузями страхування ми вважаємо, що у перестраховиків, як і раніше, хороші перспективи", — зазначає Morgan Stanley.

Відповідаючи на запитання інвесторів щодо збереження такого становища перестраховиками в майбутньому, з огляду на більш повільну цінову кон'юнктуру порівняно з 2023 роком, у Morgan Stanley заявили, що наразі надають перевагу перестраховикам у майбутньому, проте пояснили, що переоцінка буде проведена в міру наближення сезону ураганів.

Крім того, з огляду на поточний стан ринку перестрахування, деякі інвестори додатково ставлять запитання щодо припливу капіталу на ринок перестрахування, зокрема, щодо випуску ILS і катоблігацій на сьогоднішній день.

З цього приводу Morgan Stanley заявила: "Хоча обсяги випуску з початку року відносно високі, ще занадто рано припускати, що загальний приплив капіталу серйозно вплине на ціни на перестрахування. Крім того, середня купонна прибутковість за облігаціями ILS і Cat, мабуть, знижується, що може знизити апетит інвесторів порівняно з іншими інвестиційними альтернативами в поточних ринкових умовах".

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес