На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Експерти з морського страхування закликають до тіснішої співпраці з судновласниками

Версия для печати Версия для печати
25.02.2024 

Експерти з морського страхування закликають до тіснішої співпраці з судновласниками для розробки стратегій декарбонізації, повідомляє сайт Reinsurance News.

В офіційному документі, співавтором якого є андеррайтингова фірма Atrium and Bayes Business School (раніше Cass), Сіті, Лондонський університет, наголошено на вирішальній ролі, яку страховики можуть зіграти в сприянні переходу до екологічніших практик у судноплавній галузі, наголошується в повідомленні.

Відзначаючи актуальність цього питання, в документі наголошується, що хоча на частку судноплавного сектору наразі припадає близько 3% глобальних викидів парникових газів (ПГ), у найближчому майбутньому ця цифра може злетіти до 13%.

Цей прогноз пояснюється відносно повільним прогресом у скороченні викидів у морській галузі порівняно з іншими секторами.

Міжнародна морська організація (ІМО) реалізувала дві ключові ініціативи: Індекс ефективної енергоефективності наявних суден (EEXI) та Індикатор інтенсивності викидів вуглекислого газу (CII), спрямовані на моніторинг та оцінку впливу морських операцій на навколишнє середовище.

У документі викладено кілька стратегій страховиків зі сприяння декарбонізації, включно з включенням вимог відповідності до страхових полісів, коригуванням ставок премій на основі даних про дотримання вимог і тісною співпрацею з клієнтами для вивчення інноваційних рішень.

Однак автори попереджають, що страховики повинні знайти тонкий баланс між заохоченням декарбонізації та збереженням конкурентоспроможності на ринку.

З огляду на те, що глобальні премії сектору морського страхування 2022 року сягнуть S35,8 млрд, у документі наголошується на важливості колективних дій зацікавлених сторін для досягнення цілей сталого розвитку за збереження ринкової конкурентоспроможності.

Дослідження наголошує на необхідності узгоджених зусиль усіх зацікавлених сторін, що беруть участь у морській галузі, для успішного подолання складнощів декарбонізації.

Источник:  Open4Business
URL статьи:  https://open4business.com.ua/eksperty-z-morskogo-strahuvannya-zaklykayut-do-tisnishoyi-spivpraczi-z-sudnovlasnykamy/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес