На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Insurance Europe визначила 7 областей поліпшення пропозицій Єврокомісії щодо ESG

Версия для печати Версия для печати
04.09.2023 

Insurance Europe привітала пропозицію Європейської Комісії щодо поліпшення доступності, цілісності та прозорості рейтингової діяльності у сфері довкілля, соціальної сфери та управління (ESG), водночас визначила сім сфер поліпшення цих пропозицій, повідомляється на її сайті.

Так Insurance Europe пропонує включити необроблені дані ESG у сферу дії Регламенту, як і рейтинги ESG, що є однаково важливими для підтримки стійких інвестиційних стратегій та управління ризиками. Існує потреба в єдиних стандартах та обов'язкових вимогах для забезпечення якості даних ESG, надійності та порівнянності.

Пропонується також включити в регулювання всю групу постачальників ESG-рейтингів – це допоможе уникнути можливостей обходу із залученням третіх осіб, зокрема, під час розповсюдження ESG-рейтингів і ESG-даних за допомогою ліцензійних угод із нерегульованими компаніями групи.

Що стосується вимог до розкриття інформації, то вони повинні застосовуватися в повному обсязі, незалежно від того, чи отримує користувач рейтинг безпосередньо від рейтингового агентства ESG, афілійованої компанії або третьої сторони.

Необхідно забезпечити недискримінаційний доступ до ESG-рейтингів, зокрема для приватних інвесторів. Це дасть змогу інвесторам отримати глибше розуміння рейтингів і дасть змогу дрібнішим інституційним інвесторам і роздрібним інвесторам краще включати ESG-рейтинги у свої інвестиційні рішення і, наприклад, у рейтинг попиту. інформація про інвестиційні майданчики.

Пропонується також запровадити чітке визначення "фінансових продуктів", яке відсутнє в пропозиції ЄС. Терміни реалізації та перехідні періоди мають бути обрані таким чином, щоб агентства ЄС і країн, що не входять до ЄС, могли створити необхідні законні організаційні структури.

Крім того пропонується приділити увагу ризику концентрації ринку за рахунок олігополістичних структур. На ринку рейтингів і даних ESG вже присутні кілька великих гравців поряд із дрібнішими спеціалізованими компаніями.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес