На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Застрахований збиток від урагану Гіларі оцінюють у $600 млн — KCC

Версия для печати Версия для печати
29.08.2023 

Збитки, застраховані приватно від урагану Хіларі, у США становитимуть близько 600 мільйонів доларів, такого висновку дійшли фахівці Karen Clark & Company (KCC), ґрунтуючись на своїй еталонній моделі ураганів, повідомляє сайі Reinsurance News.

Згідно з KCC, ця оцінка включає в себе застрахований приватним чином збиток житлової, комерційної та промислової власності, а також автомобілів, але не включає втрати човнів, морської власності або втрат NFIP.

KCC також зазначає, що ураган Гіларі швидко перетворився з тропічного шторму на ураган 4-ї категорії в теплих водах біля узбережжя південно-західної Мексики менш ніж за 48 годин.

Інтенсивність шторму ненадовго досягла 4-ї категорії, перш ніж він вступив у взаємодію з прохолодною водою і сухим, стабільним повітрям, що призвело до зниження його інтенсивності, перейшовши в тропічний шторм перед виходом на берег, — пояснили в KCC.

Гіларі вийшла на берег об 11 годині ранку за тихоокеанським часом 20 серпня за максимальної швидкості вітру 65 миль на годину біля Сан-Квінтіна в Нижній Каліфорнії. За даними KCC, основним впливом Гіларі стали повені в південній Каліфорнії.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес