На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Втрати застрахованого майна від Lahaina Fire оцінюють у 3,2 млрд доларів — KCC

Версия для печати Версия для печати
16.08.2023 

Спеціаліст з моделювання ризиків катастроф Карен Кларк компанії KCC підрахувала, що збитки застрахованого майна від пожежі в Лагайні (Гаваї) становитимуть близько 3,2 млрд доларів, при цьому понад 2200 будівель буде пошкоджено або зруйновано, повідомляє сайт Reinsurance News.

За оцінками KCC, загалом від пожежі постраждало понад 3 000 будівель, більшість з яких були житловими будинками, а також багато комерційних будівель. Згоріло близько 2170 акрів, що зробило її найбільш руйнівною лісовою пожежею в історії Гаваїв.

KCC зазначає, що висока частка дерев'яних каркасів і старих будівель у будівельному інвентарі регіону, ймовірно, сприяла високому рівню ушкоджуваності.

За даними місцевої влади, станом на 22:00 за місцевим часом у понеділок, 14 серпня, 85% пожежі локалізовано. Подальшого поширення пожежі не прогнозується.

Раніше KCC зазначало, що для Гаваїв загальний застрахований збиток, імовірно, буде "другим після урагану Ініки на основі сьогоднішньої вартості майна".

В останніх повідомленнях ідеться про те, що 106 людей загинули внаслідок пожежі, щонайменше 100 людей зникли безвісти, і щонайменше 11 тис. людей було переміщено.

Лісова пожежа почалася 8 серпня недалеко від історичного міста Лахайна на Мауї.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес