На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Insurance Europe вітає проміжний звіт Діалогу про стійкість до зміни клімату

Версия для печати Версия для печати
14.08.2023 

Компанія Insurance Europe привітала публікацію проміжного звіту Діалогу про стійкість до зміни клімату, зазначається на сайті страхового об'єднання.

Публікація звіту є ключовою віхою в цій важливій ініціативі Європейської комісії, яка об'єднує низку зацікавлених сторін, які прагнуть знайти конкретні рішення для усунення прогалин у захисті клімату, наголошується в повідомленні.

З темпами зміни клімату хвилі тепла, посухи, а також інші види великих кліматичних явищ, як-от повені та урагани, ставатимуть дедалі частішими й навіть інтенсивнішими. Тому, крім зусиль з усунення причин зміни клімату, дуже важливо також зосередити увагу на підвищенні стійкості та адаптації, зазначає Insurance Europe.

Цей проміжний звіт – невеликий перший крок на шляху до підвищення стійкості. Проте, це важливо, оскільки це дає можливість тим, хто бере участь у діалозі, зосередитися на виявленні ключових причин прогалин у захисті і, згодом, на пошуку реальних рішень, наголошується в повідомленні.

Як співдоповідач Insurance Europe прагне працювати спільно з усіма іншими зацікавленими сторонами та спрямовувати роботу в напрямі, який дійсно може сприяти підвищенню стійкості до зміни клімату.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес