На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Іншуртех Verikai запустив платформу прогнозної аналітики на базі штучного інтелекту

Версия для печати Версия для печати
24.07.2023 

Insurtech Verikai запустив свою платформу прогнозної аналітики та рішень на базі штучного інтелекту для страхової галузі, пише Beinsure Media.

Нова платформа поєднує в собі інформацію про оцінку ризиків на основі даних у зручному цифровому порталі, покращуючи досвід андеррайтингу для страхових компаній.

Використовуючи потенціал прогностичних моделей ризику, побудованих на обширній базі даних поведінкових і медичних даних, платформа Verikai пропонує огляд можливих ризиків.

Інтегруючись з існуючими системами котирування та управління договорами страхування, іншуртех дає змогу групам андеррайтингу ефективно реагувати на запити пропозицій, з потенціалом значного зниження коефіцієнтів збитків за допомогою цілеспрямованого аналізу ризиків.

Платформа об'єднує оцінку ризику, аналіз історії медичних захворювань і рецептів, а також цифровий портал для подання запитів на пропозиції.

Наша місія полягала в тому, щоб забезпечити страховиків передовим інтелектуальним інтелектом і технологією прогнозування. Ця новаторська платформа є значним кроком до досягнення цієї мети, зазначив Пол Сток, президент Verikai.

Verikai трансформує страхові компанії та надає андеррайтерам можливість приймати рішення за допомогою ШІ. Будучи піонером у галузі прогнозної аналітики та рішень для страхової галузі, Verikai продовжує розширювати межі та встановлювати нові стандарти.

Страховики можуть оптимізувати свою діяльність, підвищити ефективність і відкрити безпрецедентні можливості для зростання. Завдяки Verikai страховики можуть покращити процес андеррайтингу, зменшити коефіцієнт збитків і збільшити прибутки.

Источник:  Форіншурер
URL статьи:  https://forinsurer.com/news/23/07/24/42871

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес