На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Збитки страховиків США від природних катастроф у 2 кварталі 2023 оцінюються у $17 млрд

Версия для печати Версия для печати
24.07.2023 

Збитки страховиків від великих природних катастроф у другому кварталі 2023 року, за оцінками Goldman Sachs, сягнуть 17 мільярдів доларів, 13 мільярдів доларів припадає на збитки від граду і сильних конвективних штормів над південними штатами та Техасом.

За прогнозами аналітиків, загальний збиток страховиків трохи перевищує середній показник за 2 квартал 10 років.

Оцінка Goldman Sachs значно вища, ніж JP Morgan, яка оцінювала, збитки катастроф у 1 кварталі у 8 мільярдів доларів та у 2 кварталі менше ніж у 10 мільярдів доларів.

Збитки від граду більшою мірою впливають на страховиків індивідуальних клієнтів щодо збитків для автомобілів і приватних будинків. Це вже було продемонстровано щомісячними повідомленнями про катастрофи від крупних страховиків, які вказували на втрати вище середнього до квітня та травня 2023 року.

Щодо даних, які використовуються для агрегування оцінок збитків від катастроф, аналітики заявили, що вони помітили, що загальна вартість в доларах, яку несуть страховики, значно зросла, незважаючи на кількість погодних явищ (зібраних за даними NOAA), що означає нижчий, ніж середній рік.

Goldman Sachs пов'язує це з двома основними факторами: посиленням серйозності та зростанням витрат на збитки, що сприяють більшим страховим виплатам за претензіями від штормів, а також змінами у утриманні вторинних ризиків, коли перестраховики несли основну частину збитків за останні кілька років.

Крім того, дані NOAA вказують на нижчу частоту несприятливих погодних умов для 2 кварталу 2023 року, тоді як квітень і червень 2023 року позначені як вищі, ніж п'ятирічні історичні середні збитки через підвищену кількість граду, торнадо та вітру.

Травень був нижчим за історичне середнє значення за всіма трьома небезпеками (град, торнадо, вітер), що вплинуло на загальну частоту погодних явищ на 8% нижче п'ятирічного історичного середнього показника, викликаного меншим торнадо та вітром, компенсованим більшим градом.

Источник:  Форіншурер
URL статьи:  https://forinsurer.com/news/23/07/24/42877

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес