На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Marsh створює групу для клієнтів, яка займається виключно кібербезпекою

Версия для печати Версия для печати
26.03.2024 

Глобальний страховий брокер Marsh 25 березня оголосив про створення Edgware Re Ltd., групової кептивної страхової компанії для організацій, які прагнуть більшого контролю і стабільності у своїх програмах кіберстрахування, повідомляється на сайті Marsh.

Edgware Re, штаб-квартира якої розташована на Бермудських островах, є групою, що займається винятково кібербезпекою, яка вестиме справи тільки зі своїми членами, які беруть участь. Вони можуть придбати страховку або перестрахування від Edgware Re на суму до 10 мільйонів доларів залежно від своїх потреб.

Очікується, що ліміти зростатимуть у міру збільшення участі. Marsh забезпечуватиме автономне управління, реагування на інциденти, взаємодію з постачальниками і підтримку із захисту претензій для Edgware Re.

Згідно з повідомленням, створення Edgware Re відбулося після нестабільного періоду зміни цін і покриття кіберстрахування. Щоб стабілізувати ці ефекти, Edgware Re використовуватиме провідні в галузі форми кіберполітики Marsh, об'єднуватиме кіберризики та премії учасників, компенсуватиме їхні збитки та сприятиме обміну передовим досвідом у сфері кібербезпеки. Крім того, члени-учасники матимуть право на отримання дивідендів у разі досягнення необхідної прибутковості", наголошується в повідомленні.

"Ринок кептивного страхування є перевіреною альтернативою фінансування ризиків для організацій, які хочуть краще контролювати свої ризики та отримати підвищену фінансову гнучкість і захист. Edgware Re пропонує своїм учасникам можливість більш стабільного ціноутворення і контролю, доступу до загальних найкращих практик і потенційного розподілу прибутку", — зазначає президент Marsh Captive Solutions Еллен Чарнлі.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес