На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Страховики висловлюють серйозну стурбованість з приводу податкових планів ЄС

Версия для печати Версия для печати
26.02.2024 

Хоча страхова галузь підтримує мету гармонізації правил корпоративного оподаткування в Євросоюзі, вона серйозно сумнівається щодо поточного проекту Директиви ЄС.

Таку думку висловлює Insurance Europe про пропозицію Європейської комісії "Бізнесі в Європі: структура прибуткового оподаткування (BEFIT)".

"Галузь занепокоєна взаємодією між пропонованою європейською структурою та наявним законодавством, зокрема Директивою ЄС про мінімальне корпоративне оподаткування та Директивою про посторінкову звітність (CbCR)", – йдеться на сайті Insurance Europe.

Представники галузі також наголошують, що зв'язок між BEFIT і вже впровадженим МСФЗ 17 незрозумілий і його потрібно вирішити до ухвалення проєкту Директиви.

Крім того, страхова галузь занепокоєна рівнем гнучкості держав-членів у застосуванні додаткових коригувань після розподілу коштів у галузях, які не охоплені загальною структурою.

Insurance Europe закликає до обмеження можливих національних коригувань для досягнення мети спрощеної європейської системи корпоративного оподаткування. Пропозиція також має ефективно враховувати аспекти, характерні для страхової галузі, такі як податковий режим технічних резервів.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес