На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Європейська страхова індустрія прискорює зусилля з цифровізації на тлі побоювань рецесії — опитування ISG

Версия для печати Версия для печати
20.02.2024 

У відповідь на загрозу рецесії, що насувається, лідери європейської страхової галузі активізують свої ініціативи з цифровізації, щоб поліпшити якість обслуговування клієнтів і оптимізувати операції, про що свідчить недавнє опитування, проведене Information Services Group (ISG).

Як повідомляє сайт Reinsuranse News, в опитуванні, проведеному в четвертому кварталі 2023 року, взяли участь близько 270 осіб, які ухвалюють бізнес-рішення, і керівників ІТ в європейському страховому секторі.

Результати засвідчили, що дві третини респондентів планують прискорити свої цифрові інвестиції протягом наступних двох років, приділяючи особливу увагу поліпшенню платіжних каналів, кібербезпеці, доповненій і віртуальній реальності, а також ШІ.

Ключові стратегічні пріоритети, визначені учасниками опитування, включають залучення нових клієнтів і використання цифрових каналів для вивчення нових можливостей бізнесу.

Незважаючи на зростаючий інтерес до ШІ, в опитуванні зазначається, що для багатьох респондентів розробка ШІ все ще перебуває на ранній стадії, і лише частина з них активно розробляє рішення для всього підприємства.

Крім того, такі проблеми, як сховища даних і кібербезпека, залишаються предметом занепокоєння, що спонукає до збільшення інвестицій в управління цифровими ризиками та ІТ-безпеку. Стратегічні партнерства вважаються життєво важливими для доступу до цифрових можливостей і спеціалізованих талантів, одночасно знижуючи ризики розвитку.

Крім того, страховики прагнуть знайти баланс між інсорсингом і аутсорсингом, щоб розв'язати динаміку ринку праці, що розвивається, і проблеми утримання талантів.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес